Fakülte Yönetim Kurulu

Diş Hekimliği Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu, dekanın başkanlığında fakülte kurulunun üç yıl için seçeceği üç profesör, iki doçent ve bir yardımcı doçentten oluşur. Fakülte Yönetim Kurulu dekanın çağırısı üzerine toplanır. Yönetim kurulu gerekli gördüğü hallerde geçici çalışma grupları, eğitim - öğretim koordinatörlükleri kurabilir ve bunların görevlerini düzenler.

Prof. Dr. Duygu SARAÇ Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı
Prof. Dr. Peruze ÇELENK Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı
Prof. Dr. Tamer TÜRK Ortodonti Anabilim Dalı
Doç. Dr. Nihan GÖNÜLOL Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı