Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen; “100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri” Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu

Yazar: mustafa.gumushan | Tarih: 28 Aralık 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü Endodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cangül Keskin sağlık bilimleri alanında TÜBA- GEBİP Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülüne layık görülmüştü. Doç. Dr. Cangül Keskin düzenlenen törende ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törene; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, TÜBA Konsey üyeleri, TÜBA Asli Üyesi ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve çok sayıda akademisyen katıldı Rektör Ünal, Keskin’i tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi Rektör Ünal ise Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) “Araştırma Üniversitesi Aday İzleme Programı”na dâhil edilen OMÜ’nün, sürekli gelişim ve iyileştirmeyi kurum kültürü olarak benimsediğinin altını çizerek ödül kazanan Doç. Dr. Cangül Keskin’i tebrik etti.