2021-2022 YILI BEYAZ ÖNLÜK TAKDİM TÖRENİ

Yazar: mustafa.gumushan | Tarih: 8 Kasım 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesinde ikinci sınıf öğrencileri, düzenlenen 2021 – 2022 Önlük Takdim Töreni’nde meslekleriyle özdeşleşen beyaz önlüklerini giydi.

Diş Hekimliği Fakültesini geçen yıl kazanan ancak pandemi şartları nedeniyle bu akademik gelenekten mahrum kalan 103 ikinci sınıf öğrencisi, ailelerinin huzurunda beyaz önlüğe sahip olmanın sevincini ve onurunu yaşadı.

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki törende; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Özkan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Emine Şen Tunç ve Prof. Dr. Mehmet Cihan Bereket, Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Samsun Diş Hekimleri Odası Başkanı Alper Dilek, akademisyenler ile veliler, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Mesleklerine uzun yıllar hizmet eden Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Peruze Çelenk ile Prof. Dr. Fikret Yılmaz, plaketlerle taltif edildi. Mesleğinde 40. yılını dolduran Prof. Dr. Peruze Çelenk’e plaketini Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal takdim ederken, 30. yılını geride bırakan Prof. Dr. Fikret Yılmaz ise plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak’tan aldı.