Uluslararası Dental Araştırmalar ve Sağlık Bilimleri Kongresi 20 - 22 MAYIS 2021

Yazar: mustafa.gumushan | Tarih: 19 Mart 2021

  1. Uluslararası Dental Araştırmalar ve Sağlık Bilimleri Kongresine Hoş Geldiniz

Sevgili meslektaşlarım,

Organizasyon Komitesi adına sizleri 1. Uluslararası Dental Araştırmalar ve Sağlık Bilimleri Kongresine katılmaya davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kongre 20-22 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sizin için bir dizi ilgi çekici ve güncel konferansımız olacaktır. Değerli konuşmacılar, geniş bir konu yelpazesini kapsayan klinik ve ilgili bilimlerdeki yeni gelişmeleri ele alacaklardır. Konular, endodonti, restoratif ve çocuk diş hekimliği, protez, ortodonti, diş implantları, periodontoloji, oral radyoloji, çene-yüz cerrahisi, lokal anestezi ve tıbbi konuların önemli yönlerine odaklanacaktır.

Ayrıca, yüksek kaliteli bilimin programa daha fazla entegrasyonu, bir dizi eğitim seansı ve rejeneratif diş hekimliği, yeni teknolojiler ve en son araştırmalar gibi daha geniş disiplinler ile ilgili konular da olacaktır.

Online kongre 2021’in sloganı “Araştır, Öğren, Keşfet” dir. Yeni ve ilgi çekici dental teknikleri en basit şekilde öğrenin, bunları kendiniz deneyimleyin!

Kongre bilimsel ve eğitim programını yalnızca dijital formatta sunmak için dönüm noktası niteliğinde bir karar aldık. Program, basılı bir kopya yerine, kullanıcıların tüm oturumlara kolayca göz atabilecekleri, kendi kişisel programlarını oluşturabilecekleri ve ilgilendikleri özetleri indirip yazdırabilecekleri kongre web sitesinde bulunacaktır. Tüm bu özellikler, ücretsiz olarak indirilebilen ve Mayıs 2021’den itibaren kullanıma sunulacak olan Kongre Uygulamasında da mevcut olacaktır.

Kongrenin fantastik ve unutulmaz bir etkinlik olacak olacağını belirtmek isterim. 1. Uluslararası Dental Araştırmalar ve Sağlık Bilimleri Kongresinde özellikle elektronik poster ve sözlü sunumları ile bilgi alışverişine vurgu yapılarak tüm katılımcıların ilgisini çekecek pek çok konuyu bulacaklarına inanıyoruz.

2021 takvim yılındaki en büyük etkinliklerden biri gibi görünen bu muazzam kongrede hepinizi görmeyi dört gözle bekliyoruz. Sürdürülebilir hayat boyu öğrenme hapsamında geniş bir perspektif geliştireceğimiz seçkin bir kongre oluşturmayı arzuluyoruz. Sorularınız varsa, lütfen benimle veya organizasyon komitemizin herhangi bir üyesiyle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Özkan ADIGÜZEL Congress President